ΔΕΣΜΟΣ

ΔΕΣΜΟΣ

Ο Δεσμός, από την ίδρυσή του τον Ιανουάριο του 2012, έχει ήδη διανύσει μια εξαετή πορεία ανάπτυξης τόσο της δομής του όσο και του εύρους δραστηριοτήτων του, μέσα από τη διασύνδεση δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα, για την κάλυψη των αναγκών κοινωφελών οργανισμών στη χώρα μας και για την υποστήριξη όλων των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Με το στόχο να μεγιστοποιούμε κάθε προσφορά, η Μελέτη Αντίκτυπου που διενήργησε για εμάς η Deloitte τον Απρίλιο (Deloitte Impact Assessment Report), μας έδειξε ότι η επιμονή μας σε ένα ελαφρύ σχήμα και την αποτελεσματική διαχείριση των λειτουργιών μας όλα αυτά τα χρόνια άξιζε, καθώς αποδίδει 9€ για την κοινωνία μας, για κάθε 1€ που δαπανάται για τη λειτουργία του Δεσμού. Εκτός από την καθοριστική υποστήριξη σε πλήθος σκοπών και ευάλωτων ομάδων, η πολλαπλάσια αξία της προσφοράς μέσω του Δεσμού ξεπερνά τα €7.000.000.

Το όραμά μας είναι να εμπνεύσουμε την προσφορά ως τρόπο ζωής και αυτό μας καθοδηγεί στο να αναπτύξουμε ακόμη πιο εύκολους, αποτελεσματικούς τρόπους ώστε να κάνουμε κάθε δωρεά πραγματικότητα με το μέγιστο θετικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό αντίκτυπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το  www.desmos.org

Close Menu